Подарунок до свята у стилі ЛОЛ в Одесі
Цих чарівних ляльок люблять багато дівчаток. Не обов'язково подавати оригінал. Коробка з кульками, купленими в Одесі, спільно з лялькою Лол зробить свято незабутнім. Адже іменинниця не підозрює, що саме подано в яскравій коробці. Захоплення і чудовий настрій гарантовані, коли при розтині коробки перед винницею урочистості та її гостями з'являються яскраві кулі та улюблена лялька.

Як організувати день народження у стилі LOL
Серія подібних іграшок величезна. Кожна лялька має власні інтереси, «характер». Одна любить танцювати, інший до вподоби спів. З цих особливостей дівчинки визначають фавориток. Це важливо знати, щоб купити кульку ляльки LOL саме з улюблених улюбленців. Сама коробка містить кілька яскравих кульок. Щоб дістатися ляльки, необхідно подолати їх і розпакувати кілька упаковок із сюрпризами. Тому день народження у стилі LOL стане незабутньою подією, яскравою пригодою.

Основна колірна гама для такого свята – малинова, рожева, біла. Коробка з кульками витримана саме у таких відтінках. У зв'язці, що знаходиться в коробці, присутні:

Фольгована кулька Лялька ЛОЛ;
Серце з написом: «З днем ​​народження!» або інша (за бажанням);
2 зірки;
Прозорі кулі з конфетті або блискучою мішурою (2 шт.);
Яскраві кулі малинового та рожевого кольорів (4 шт.).
Коробка сюрприз на день народження в Одесі може бути сформована на індивідуальне замовлення. Тому кількість куль, їхній вид, представлені в каталозі, не можуть бути остаточними.

Це сюрприз, що подарує почуття казкового свята. Не варто забувати про такий простий атрибут, як яскрава цифра, що нагадує про дату. За бажання її можна включити в основну композицію.

Наша компанія готова подарувати вашій дочці справжню повітряну казку з улюбленим персонажем у центрі уваги. Ми допоможемо зробити найважливіше свято незабутнім за допомогою великої коробки. Залишилося узгодити нюанси з менеджером та отримати незабутній подарунок у строго призначений час. Нехай обряди, що зберігаються всередині яскравої коробки, стануть чарівним сюрпризом для коханої дівчинки. Кулі та напис на самій коробці можна підібрати, щоб підкреслити індивідуальність іменинниці.

Зробити замовлення можна перейшовши за посиланням